trešdiena, 2013. gada 31. jūlijs

Lindiņsvētki

   Dzimšanas diena! Kamēr mēs ar Kristu vecuma iestāšanos atzīmējām jau gada sākumā, Linda mums pievienojās tikai nesen. Tas, protams, bija jāatzīmē.
   Kā jau nākas Linda saaicināja viesus un pasniedza ārkārtīgi gardas svētku vakariņas. Ja dodies pie Lindas esi drošs tiksi labi pabarots. Tika pasniegts suši, salāti un īpašā marinādē gatavoti vistas stilbiņi. Tas viss, protams noveda pie parastā rezultāta un visi kā viens pārēdās. Es izlēmu, ka par labu varētu nākt miedziņš dzimšanas dienas vidū. Taču neko ilgi neizdevās pagulēt, jo nācās ēst kūku. Krists kūkas griešanai piegāja radoši un izlēma, ka gaļas nazis būtu gana labs instruments servēšani. Viņa ideja gan tika diezgan strauji noraidīta.



   Rihards bija traki jauks un muzikāli apsveica Lindu divreiz šajā vakarā. Pirmā reizi bija mājās ar dziesmu un ģitāru. Otrreiz Rihards sarīkoja visai mīlīgu pārsteigumu ar saldo Sapņos un Kokteiļos. Viņš mums bija tāds aizdomīgs kādu brīdi un tad jau nāca kūka un dziedāšana. Sapņos un Kokteiļos todien kā reiz bija karaokes vakars un jāsaka varen romantisks vakars tas bija. Lai nu kā Rihards dziedāja un meitenes dejoja. Ko tur vairāk var piebilst.





   Tālāk jau ballēšanās un iemīļotu vietu apmeklēšana. Gribu atzīmēt, ka Anete mums laipni ierādīja tādu jauku jaunu iestādījumu kā Limonāde. Visnotaļ pozitīva vieta, kuru iesaku apmeklēt!





   Bija traki jauks mums vakars un nakts, kurš tika noslēgts ar bildēšanos pie kāpostiem. Jo kāpēc ne. Draugi, garšīgi ēdieni un labi dzērieni ir recepte, kura nevar noiet greizi. Linda nu ir pievienojusies mums veco cilvēku bariņā, bet es gribētu atgādināt, ka te ir pavisam jauki. Var vienā mierā vakariņot četros, iet gulēt astoņos un brīvdienās spēlēt galda spēles līdz nelabumam.


Mīī,
Kaivijs

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru