svētdiena, 2013. gada 14. jūlijs

Kokteiļvakars: Valensijas ūdens

   Vasaras sākšanos noteikti vajag svinēt. Tāpat kā daudzas citas lietas, piemēram, Jāņus, gumijas tārpiņu dienu (15. jūlijā starp citu) vai otradienu. Galu galā šī konkrētā diena ir viena vienīga visā laika ritumā! 
   Katrā ziņā kokteiļvakars pats par sevi jau ir paredzēts svinēšani un tādēļ vajadzēja tikai izvēlēties jaunu kokteili. Šoreiz tas bija Valensijas ūdens jeb Aqua de Valencia. Pēc visa spriežot Valensijā ir dikti jautri, ja šāds ir viņu ūdens.



   Artūrs pilnīgi noteikti varētu būt Džeimss Bonds. Ja viņam izdotos tik pat veikli izvairīties no šaujamieročiem kā no fotokameras, tad pasaule būtu glābta.


   Es te tā mēģināju iekopbildēties kopbildē, bet nevar teikt, ka man visai labi sanāca. Toties Artūrs par labāko modeli atzina Mieli. Viņš man paziņoja, ka kā viņš atnāca tā viņa sāka pozēt. Tiesa gan man nācās sagraut Artūra priekštatu par manu kaķi - viņa tikai grib, lai pakasa vēderu.




   Kad visi ciemiņi bija vai nu ielīduši migā vai jau aizdevušies mājās, parādījās arī Toms. Neko daudz gan viņam vairs nevarēju piedāvāt, jo pārtika jau, protams, bija apēsta un kokteilis izdzerts. Tad nu vismaz izklaidēju ar sarunu par citplanētiešiem. Jo 5 no rīta var runāt tikai par citplanētiešiem.


   Tā mēs te nodzīvojāmies, nospēlējāmies un visā visumā bijām traki apmiernāti ar dzīvi. Vasarā taču citādāk nemaz nevar būt!


Mjau,
Kaivijs

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru