svētdiena, 2011. gada 9. oktobris

Rudens

   Ir rudens. Ir āboli. Tātad ir jāgatavo ābolkūka. Tā nu mēs kādā piektdienā satikāmies pie Lindas, lai ceptu ābolkūku. Kā reiz no iepriekšējā vakara bija iepalicis Kārlis un mēs ķērāmies pie lietas.
   Tā kā Laurijs neizrādīja vēlmi kustēt no vietas, viņas uzdevums bija mizot un griest ābolus, par ko gan viņa neirādīja īpaši lielāku entuziasmu. Tad nu mēs Lauriju pielietojām par plauktiņu kamēr kopā maisījām dažādas sastāvdaļas. Nekā sarežģīta jau nav un ar draugiem viss kļūst vēl vieglāk.





    Kārlis mums palīdzēja. Nu vismaz nosacīti, mūs uzmundrinot un veidojot dīvainas sejas izteiksmes. Krists gan parādījās tikai jau uz prombraukšanu un kūku nedabūja.


   Tad nu kūka laimīgi bija gatava, un mēs ar Lauru ķērāmies tai klāt. Jāatzīst, ka manas kūkas griešanas/likšanas iemaņas nav no tām spīdošajām līdz ar to kūka gandrīz tika izgāsta no šķīvīša. Tomēr galā mēs tikām un kūku ēdam. Bija laba! Ja interesē pagatavošanas sīkumi, tad lūdzu vērsies pie Lindas. Viņai ir tāda paveca recepte, kurā dažus vārdus nevar salasīt tādēl tikai Linda to var iztulkot.
    Izbaudi rudeni!


Miu.
Kaivijs

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru