otrdiena, 2011. gada 12. jūlijs

Vecums

   Kā jau tas mēdz gadīties pienāca Lindas dzimumdiena. Vecums nu ir klāt un neko tur nevar padarīt. Lai atzīmētu šo faktu mēs salasījāmies kopā jau mūsu iemīļotajā Positivus pre-party. Piknikojām, noķērām pēdējās dziesmas no brīnišķīgā Kārļa Kazāka un baudījām vakaru.
Mēs esam pasaules klejotāji, kas nebaidās par sevi pasmieties :D

   Lindu mēs apsveicām pienācīgi ar milzu rozā maisiņiem, zilu kreppapīru un dažs labs arī ar sarkanu rozi. Linda gan izskatās viegli sērīgi, jo apcer savu pensijas fondu.


Linda aplūko skaistumu, ko Krists viņaiuzdāvināja.

   Tā nu mēs piknikojām - apēdām visu ēdienu rekordlielā ātrumā, bet nu tas jau nebija nekāds pārsteigums. Dalījāmies ar smieklīgumiem, ko esam piedzīvojuši nesenajās dienās, un smējāmies, smējāmies, smējāmies.

Romanķika

    Tā mums tāda mini tradīcija šķiet, jau Jāņos mēs palaidām gaisā vienu laternu. Arī šoreiz ievēlējāmies labas lietas un palaidām tās gaisā, lai piepildās. Tas gan nebija bez uztraukumiem. Vienu brīdi jau šķita, ka vai nu tā ietrieksies kokos vai nokritīs zemē tāpat.
   Mēs vēlējāmies palais laternu gaisā kādā interesantā vietā un tādēl braucām uz Zaķu salu. Pa ceļam sāka zibeņot un kad Linda atzīmēja, ka ir tāds briesmīgs zibens, Laura ļoti, ļoti pārklausījās. Viņa dzirdēja: "Kāds briesmīgs dibens!". Tas, protams, izraisīja vispārēju jautrību un 'dibena' joku pieplūdumu. Varbūt esat dzirdējuši latviešu tautas ticējumu - Ja Jāņu naktī redzi dibenus zibsnījam, tad nākamajā gadā būs ražens dibens.


Bija nu ļoti jauki un tā mēs turpināsim!

Miu.
Kaivijs

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru